Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Mensen hebben het gehad over de voordelen van het ketogene dieet voor gewichtsverlies. U kunt met dit dieet afvallen als u het goed doet. De vraag is "Hoe gebruik ik een ketogeen dieet om af te vallen?" Hier zijn enkele dingen waar u op moet letten als u dit dieet overweegt.

Allereerst is er het dieet zelf. Er zijn twee diëten die door elkaar kunnen worden gebruikt; het South Beach-dieet en het Atkins-dieet. Het South Beach Dieet is een koolhydraatarm dieet waarbij je grote hoeveelheden vet voedsel en eiwitten eet. Het Atkins-dieet bevat veel eiwitten en calorieën, maar beperkt uw inname van koolhydraten ernstig. Hoewel beide diëten werken, doen ze het op verschillende manieren.

In het South Beach-dieet schrapt u het voedsel dat ervoor zorgt dat vet zich in uw lichaam ophoopt. Zo zijn alle geraffineerde suikers, alle witte bloem, alle vetten en vlees verboden. Er wordt aangenomen dat suiker insuline triggert, wat de opbouw van vet veroorzaakt. Daarom verlaagt u door geen suiker te consumeren uw insulinegehalte, wat op zijn beurt uw vetophopingen zal verminderen. Hoewel u aanvankelijk een daling in uw energieniveau opmerkt, zult u zich energieker voelen naarmate uw lichaam zich aanpast aan het nieuwe dieet.

Het belangrijkste nadeel van het South Beach-dieet is dat het alleen werkt totdat u weer op uw vorige gewicht bent. Als je eenmaal teruggaat naar je oude eetgewoonten, verdwijnen alle voordelen van het dieet. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld 2 jaar op het dieet blijft, u geen vetverlies zult zien. Aan de andere kant, als u de hoeveelheid die u binnen een week eet, laat vallen, zal uw metabolisme het vet verbranden.

Een ander groot voordeel van het Atkins-dieet is dat u uw inname van koolhydraten verlaagt en tegelijkertijd de hoeveelheid eiwit verhoogt. Hierdoor kan uw lichaam een hogere stofwisseling hebben. Zodra uw stofwisseling is toegenomen, worden al uw vetophopingen verbrand.

Een van de grootste problemen van mensen die dit soort dieet beginnen te gebruiken, is dat ze zich vervelen door dezelfde dingen opnieuw te eten. Dit kan worden verholpen door eenvoudige koolhydraten te kiezen, zoals brood, pasta en rijst. Je kunt ook proberen om jezelf een eiwitshake te serveren nadat je klaar bent met eten. Veel mensen gebruiken overdag ook een dessert zoals een koolhydraatarm ijs of cake om hun maaltijden interessant en aantrekkelijk te maken.

Klik op de link: https://www.youtube.com/watch?v=BrhutuKrIKw