Het vinden van goed barbecuevlees is niet zo moeilijk

Het vinden van goed barbecuevlees is niet zo moeilijk

bbq vlees

Het vinden van goed barbecuevlees is niet zo moeilijk

Het kan moeilijk zijn om het beste barbecuevlees te vinden. Er is een enorme selectie die er is en veel ervan smaakt vreselijk. Jarenlang heb ik dezelfde methoden gebruikt om goede BBQ en rundvlees te vinden, maar niets lijkt te werken. Dus, wat zijn mijn geheimen voor BBQ-vlees?

Allereerst grill ik het bbq-vlees altijd zelf op de BBQ-grill, en zo weet ik precies hoe het vlees zal smaken als het uit de grill komt. Vervolgens, als je kwaliteit BBQ-vlees wilt, moet je naar een goede vlees- of slagerijmarkt gaan bbq vlees. Sommige van de grotere, duurdere supermarkten hebben ook slagers, maar winkelen niet in een winkel die bevroren of voorverpakt vlees verkoopt. Praat met de slager in de vleeswinkel over hun barbecuevlees dat ze te koop hebben.

Als ik op zoek ben naar goed bbq-vlees, gril ik ook wat bbq-steaks. Steaks zijn snel gaar, dus als je biefstuk koopt, zorg er dan voor dat hij niet bevroren is, haal hem dan naar huis en gril hem. Ik vind het het gemakkelijkst om een marinade voor de steaks te gebruiken en ze dan te bakken of te grillen om ze lekker knapperig te maken. Daarna gebruik ik een goede bbq-vleessaus om de steak beter te laten smaken en om de sappen te verzegelen.

Meer informatie op: https://cooltomeatyou.nl/

Comments are closed.