Het originele en nog steeds erg populaire voedingsdieet

Het originele en nog steeds erg populaire voedingsdieet

Nee

Het originele en nog steeds erg populaire voedingsdieet

Een dieet zonder dieet, of gewoon een suikervrij dieet, beperkt de toegevoegde suikers uit natuurlijke voedingsmiddelen zoals frisdrank en snoep. Toegevoegde suiker kan echter nog steeds verborgen zijn in sommige voedingsmiddelen, zoals saladedressings en smoothies, waarvan vaak wordt aangenomen dat ze gezond zijn. Meer extreme versies van dit dieet kunnen zelfs voedsel beperken met van nature voorkomende natuurlijke suikers zoals fruit en groenten, maar dit wordt meestal niet aanbevolen als onderdeel van een algeheel gezond uitgebalanceerd dieet. Dit komt omdat te veel suiker eten schadelijk kan zijn voor onze gezondheid. Het kan de bloedsuikerspiegel verhogen, wat kan leiden tot diabetes en het ook moeilijker maken voor mensen om vetten te metaboliseren, wat kan leiden tot gewichtstoename. bbq bestellen. Dit dieet werd beroemd gemaakt door Dr. Atkins, die het halverwege de jaren negentig populair maakte.

Hoewel dit dieet al tientallen jaren bestaat, geloven veel mensen dat Dr. Atkins de enige maker van dit dieet is. De basis van zijn dieet is een algemene voedingsfilosofie die bekend staat als het paleodieet, waarin staat dat koolhydraten je belangrijkste energiebron moeten zijn en dat mager vlees, zuivelproducten en vis je primaire voedingsbronnen moeten zijn. Het idee achter dit dieet is dat suiker niet echt kan worden geclassificeerd als iets slechts of goeds, het is gewoon iets dat we in de moderne samenleving overdrijven. Onze moderne wereld is gevuld met allerlei kunstmatig vervaardigde producten die niet echt een voedingswaarde hebben in vergelijking met echt voedsel. Veel mensen beweren dat dit soort denken bij de meeste Amerikanen tot een slechte gezondheid leidt.

Toegevoegde suikers vormen een groot probleem in de Verenigde Staten en de rest van de wereld, en een van de redenen waarom het koolhydraatvrije dieet zo populair is geworden, is omdat het alle ongezonde suikers uit iemands dieet verwijdert. In plaats van fructose-glucosestroop (HFCS) of andere suikersoorten die worden gebruikt bij de productie van frisdranken en sappen, eet je gewoon echt voedsel. Dit elimineert de noodzaak om je beroofd te voelen als het gaat om heerlijk eten. Veel artsen en voedingsdeskundigen zijn van mening dat overschakelen op dit type dieet buitengewoon gunstig kan zijn voor zowel gewichtsverlies als algemene gezondheid.

Voor meer info klik je deze site aan: https://de-mobiele-bbq.nl/

Comments are closed.