5 beste kenmerken van uw beste bullet-dagboek

5 beste kenmerken van uw beste bullet-dagboek

My Lovely Notebook – Mensen kopen al jaren bullet journals als een effectieve manier om hun leven te organiseren. Ze kunnen echter duur, omvangrijk, moeilijk te vinden, of gewoon oud saai.

Als je je huidige dagboek beu bent of niet zeker weet welk type geschikt voor je is, dan heb je een upgrade nodig! Bullet-journals zijn er in allerlei stijlen, formaten en soorten papier.

Dus hoe kies je het juiste bullet journal voor jezelf?

Toon in dit artikel, laat u de beste bulletjournaals zien, wat hen zo geweldig maakt en alle informatie geven die u moet moeten bepalen welke het beste bullet-journaal is voor uw behoeften. Laten we eerst praten over de grootte. Wil je het groot en gemakkelijk te dragen of klein en discreet? U kunt ook kiezen uit een rasterpunt of geen rasterpunt, zodat u deze kunt aanpassen op de manier die het beste bij u past. Je kunt zelfs de cover personaliseren!

Ten tweede, laat het praten over papier. Er zijn allerlei verschillende soorten kogeljournalen, waaronder glanzend, mat, foto, bekleed, handgemaakt papier, zelfs omzoomd papier en niet omzoomd papier! Er is dus echt een soort bullet-journal dat bij je persoonlijkheid en levensstijl past.

Ten derde, laten we praten over de functionaliteit en organisatie.

De meeste van deze mooie kleine dingen zijn eigenlijk heel handig en kunnen u helpen veel informatie bij te houden. Schrijf je regelmatig, dan heb je een dagboek nodig met grote vellen papier die je kunt gebruiken als indexkaartjes, planners, dagboeken, etc. Als u minder vaak schrijft, wilt u misschien een kleiner dagboek dat minder schrijfruimte heeft (net als een zakagenda) en dat u gewoon in uw voorzak kunt bewaren zodat u er gemakkelijk bij kunt.

Ten vierde, laten we praten over organisatie! Er zijn tal van verschillende organisatie-indelingen, waaronder dingen zoals indexkaarten en blocnotes, pen-lussen, creditcardcompartimenten, plaknotities, magneten, labels en meer. Sommige mensen geven de voorkeur aan penlussen omdat ze een extra schrijflijn hebben als hun pennen vol raken, maar andere mensen houden van potloodlussen omdat je de pen-lus kunt openen en schrijven zonder het uit zijn koffer te nemen.

Onze lijst met heel veel bullet journal ideeën bij My Lovely Notebook

Comments are closed.